Defecte sanitaire toestellen en leidingen herstellen in Lint

Loodgieter Van Der Heyden komt probleemloos al uw sanitaire installaties en leidingen herstellen in Lint en omstreken. Schakel mij in voor een vliegensvlugge oplossing van al uw sanitaire problemen. Ook voor sanitair onderhoud zit u bij mij gebeiteld.

Snelle herstellingen en duurzaam onderhoud

Een lekkende kraan kan u opzadelen met een aanzienlijke waterrekening. Er kan ook heel wat ongemak veroorzaakt worden door gebreken aan uw toilet, douche of leidingen. Herstellen is dan de boodschap! Loodgieter Van Der Heyden repareert al uw sanitaire toestellen zo snel mogelijk én zorgvuldig. Zo heeft u niet langer om de haverklap een loodgieter nodig. Met mijn 35 jaar ervaring en modern materiaal repareer ik alle defecte leidingen en sanitair dat nog niet aan vervanging toe is. Zo hoeft u geen dure nieuwe toestellen aan te kopen.

Wilt u de levensduur van uw sanitaire installaties en leidingen verlengen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres voor een grondig en duurzaam onderhoud van uw toilet en ander sanitair. Zo’n onderhoud zal u op lange termijn ook flink wat besparen.

Ik voer niet alleen sanitaire herstellingen uit, maar repareer en vervang ook de radiatoren van uw centrale verwarming. Zo zit u er het hele jaar warmpjes bij.

Blijf niet te lang opgescheept zitten met uw defecte sanitair. Neem contact op met loodgieter Van Der Heyden in Lint voor een snelle herstelling of een vrijblijvende offerte. Dringende herstellingen voer ik de dag zelf nog uit. Moest er na mijn werken toch nog een probleem opduiken, aarzel dan niet om mij te bellen of mailen, want bij mij kunt u ook terecht voor een verzorgde naservice.