Bespaar met een regenwaterput

 

Kies voor hemelwater en ontvang een premie voor uw regenwaterput in Lint

 

Heeft u er al eens aan gedacht om uw woning met een regenwaterput uit te rusten? Uw verbruik van het duurdere leidingwater zal drastisch dalen. Spring met loodgieter Van Der Heyden op de besparingstrein en laat de installatie van zo’n hemelwaterputten aan mij over. Wist u trouwens dat u in aanmerking komt voor een premie wanneer u een regenwaterput in Lint en omstreken plaatst?

 

Regenwater: het goedkopere alternatief van leidingwater

 

Uw toilet doorspoelen, uw huis poetsen of uw wasmachine laten draaien lukt perfect met regenwater. Uw waterfactuur zal u dan ook dankbaar zijn wanneer u hemelwater hergebruikt. Wat heeft u daarvoor nodig? Enkel een regenwaterput en een deskundige installateur voor de plaatsing ervan. Loodgieter Van Der Heyden in Lint is de geknipte man voor die klus. Met mijn jarenlange ervaring bezit ik eveneens de juiste expertise om bestaande regenwaterputten te onderhouden of te herstellen.

 

Wanneer u (ver)bouwt, bent u soms zelfs verplicht een hemelwaterput te installeren. Aarzel daarom niet om een beroep te doen op mij voor de plaatsing ervan, zodat u de wetgeving niet overtreedt. Bel of mail mij voor een regenwaterput of meer informatie. Ik help u graag verder met al uw regenwatervragen en kijk met plezier na of u in aanmerking komt voor een premie voor een regenwaterput.