Alle rioleringswerken in Lint

Ik neem al uw rioleringswerken in Lint en omstreken voor mijn rekening, zowel voor renovaties als nieuwbouwprojecten in Antwerpen. Binnen en buiten leg ik al meer dan 30 jaar nieuwe riolering, maar ook herstellingen of een onderhoud ga ik niet uit de weg. Bel of mail mij ook voor de plaatsing en vervanging van beer-, water- en regenputten.

Een goede riolering voor meer comfort in huis

Voor een optimaal gebruik van uw sanitair is een goed functionerende riolering van groot belang. Het vermindert bovendien de kans op vervelende verstoppingen. Soms is een beschadigde riolering echter onvermijdelijk. Ik help u dan ook verder met al uw rioleringswensen en -noden, zowel wat betreft installaties, herstellingen en onderhoudsbeurten. Ook voor een nieuwe septische put, regen- of waterput zit u gebeiteld bij mij. Al mijn werken zijn zowel voor renovaties als nieuwbouwprojecten geschikt.

Met mijn kwaliteitsvol materiaal kan ik graaf- en breekwerken en de ermee gepaard gaande overlast tot een minimum beperken. Moest graven of breken toch onafwendbaar zijn, beschik ik ook over het geschikte materieel om dergelijke werken uit te voeren.

Vermijd onaangename geurtjes in huis. Doe een beroep op mijn ruime expertise in rioleringswerken. Neem snel contact op met loodgieter Van Der Heyden uit Lint voor een vrijblijvende offerte. Dat kan via mail, telefonisch of het contactformulier.