Laat loodgieter Van Der Heyden uw sanitair installeren in Lint en omstreken

Loodgieter Van Der Heyden staat voor u klaar om al uw sanitair te installeren in Lint en heel de provincie Antwerpen, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Ook sanitaire herstellingen en onderhoud neem ik voor mijn rekening. Profiteer vandaag nog van mijn vakmanschap!

Grondige installaties, herstellingen en onderhoudsbeurten

Gaat u bouwen of verbouwen? Doe dan een beroep op loodgieter Van Der Heyden om uw sanitair te installeren. Alle sanitaire plaatsingen zijn in goede handen bij mij: uw toilet, kraan, douche, bad, leidingen, enzovoort. Voor een kwaliteitsvolle uitvoering van al mijn installaties reken ik op mijn 35 jaar ervaring als loodgieter.

Ook voor een (dringende) herstelling snel ik u te hulp, zodat u binnen de kortste keren verlost bent van uw sanitaire problemen. Is uw sanitair toe aan een opknapbeurt? Dan onderwerp ik alle installaties en leidingen aan een zorgvuldig onderhoud.

Renoveert u uw badkamer of zijn uw leidingen aan vervanging toe? Contacteer loodgieter Van Der Heyden in Lint voor een gratis offerte en een vlotte installatie van al uw sanitair. Treedt er een probleem op na mijn installatie? Bel of mail mij dan gerust, want ik sta steeds klaar voor een naservice. Dat geldt voor al mijn klanten.