Van loodgieterij tot sanitaire interventies 

Leidingen herstellen om hogere kosten te voorkomen
Voorkom verspilling door lekken

Loodgieter Van Der Heyden komt probleemloos al uw sanitaire installaties en leidingen herstellen in Lint en omstreken. Ook uw riolering kent voor hem geen geheimen meer.

Preventief onderhoud

Uw verwarming en uw sanitair worden dagelijks veelvuldig gebruikt. Om te voorkomen dat er zich plots grote defecten met daarbij gepaard gaand grote kosten voordoen, is het aangewezen om preventief onderhoud te laten uitvoeren. Dit kunt u laten doen door Loodgieter Johan Van Der Heyden. Maar ook indien er zich reeds schade heeft voorgedaan staat Johan klaar om al uw leidingen te herstellen in Lint.

Verborgen verbruik

Weinig mensen houden regelmatig hun watermeter in de gaten. De meeste lekken worden dan ook pas ontdekt op het moment dat de afrekening van het water komt. Torenhoge bedragen duiken plots op en meestal is een lek hier de grote oorzaak. Voorkom soortgelijke drama’s en laat uw leidingen nazien en herstellen door een bekwame vakman. Wie extra wil besparen op het waterverbruik, kan een regenpomp laten installeren om zo optimaal gebruik te maken van het gratis regenwater waarover we in België vaak ruimschoots beschikken. Hebt u nog vragen of wenst u advies dat aansluit bij uw noden? Bel of mail dan meteen.

Heeft u een vraag?

Contact