Van loodgieterij tot sanitaire interventies 

Ontstoppingen met professioneel materiaal
Ontstopping van uw afvoer, toilet of riolering

Spoelt uw toilet niet meer door? Of doet er zich op een andere plaats in uw woning een verstopping voor? Dan kunt u contact opnemen met Loodgieter Johan Van Der Heyden om snel dit probleem op te lossen.

De juiste man met tonnen ervaring

Loodgieter Johan Van Der Heyden heeft heel wat ervaring met het uitvoeren van ontstoppingen regio Lint en omstreken. Uw probleem zal dan ook op een snelle maar vooral veilige manier opgelost worden. Door het feit dat er steeds gebruik gemaakt wordt van professioneel materiaal, hoeft u zich geen zorgen te maken over de staat van uw buizen of afvoerputjes. Er zal op geen enkele manier beschadiging optreden na de behandeling en mocht er zich toch iets voordoen door onvoorziene omstandigheden, dan zorgt Loodgieter Johan Van Der Heyden voor een passende oplossing en herstelling.

Moeilijk bereikbare plaatsen

Ook op plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn, slaagt Johan erin om snel de verstopping op te sporen en te verwijderen. Omdat uw sanitaire toestellen veelvuldig gebruikt worden, doet het bedrijf er alles aan om schade te voorkomen zodat u na de ontstopping geen overbodige hinder meer ondervindt.

Riolering

Ook de riolering kan verstopt geraken. Vuil, vet en andere moeilijk te verwijderen materie stapelt zich al snel op en zorgt bijgevolg voor problemen binnenin uw woning. Laat daarom uw riolering correct ontstoppen door een ervaringsdeskundige.

Contact

Wilt u meer info over de werkwijze betreffende de uitvoering van ontstoppingen in Lint? Wilt u een gratis offerte of deskundig advies? Neem dan snel contact op.

Heeft u een vraag?

Contact