Van loodgieterij tot sanitaire interventies 

Regenpomp plaatsen voor optimale recuperatie
Maak gebruik van de natuur

De natuur heeft ons heel wat te bieden. Regenwater is daar een belangrijk onderdeel van want met behulp van een regenpomp installatie te Lint kunt u jaarlijks honderden euro’s uitsparen.

Installatie met filter of zonder

Uw regenpomp installatie in uw woning te Lint kunt u laten uitrusten met geen, één of meerdere filters. Alles hangt af van het doel van het regenwater dat u opslaat. Gebruikt u dit water enkel om de planten in uw tuin te besproeien of de auto te wassen, dan is een filter eigenlijk overbodig. Wilt u de installatie maximaal benutten, dan dient u een filter te plaatsen om het water schoon te houden zodat u uw wasmachine of uw douche ook op de installatie kunt aansluiten. Een koolstoffilter is een extra filter die kan geplaatst worden en die slechte geuren uit het water houdt.

Combinatie

De nieuwste regenpomp installaties zijn inmiddels voorzien van een systeem waarbij u met behulp van een vlotter kijkt of er steeds voldoende regenwater aanwezig is in de put. Is dit niet het geval, dan wordt deze bijgevuld met drinkwater. U verspilt dus nooit onnodig drinkwater omdat het systeem zelf zorgt voor optimaal gebruik van regenwater. De oudere systemen beschikken nog niet over dergelijke technologie, waardoor u manueel het water dient te switchen en dit al eens vergeten wordt, met alle gevolgen van dien voor uw drinkwaterfactuur.

Wilt u dus optimaal geld uitsparen? Kies dan voor een goede regenpomp installatie en contacteer Loodgieter Johan van Der Heyden uit Lint.

Heeft u een vraag?

Contact