Van loodgieterij tot sanitaire interventies 

Goede riolering is van cruciaal belang voor later
Een uitweg voor uw afvalwater

Er wordt vaak niet genoeg stil gestaan bij het plaatsen van riolering. Men denkt al snel, het zijn maar buizen maar in veel gevallen kunnen deze buizen voor geurhinder, verstopping en zelfs defecten zorgen. Goed uitgevoerde rioleringswerken te Lint zijn dan ook van primair belang voor optimaal comfort.

Graaf- en breekwerk

Riolering zit onder de grond, waardoor het moeilijk is om defecten op te sporen. De laatste jaren heeft de overheid al flink wat geïnvesteerd in het plaatsen van nieuwe buizen en riolering. Maar toch is er nog flink wat werk voor de boeg en bovendien dient u bij u thuis zélf in te staan voor de vernieuwing of plaatsing van riolering. Reken hiervoor op Loodgieter Johan Van Der Heyden.

Wettelijke verplichting

Sinds enkele jaren is het ook verplicht om afvalwater de scheiden. Voor oudere woningen brengt dit een serieuze kost met zich mee. Sommige gemeentes komen voor een stuk tussen in die kost maar bij andere is dit dan niet het geval. Dit betekent het openbreken van uw oprit of terras, met alle gevolgen van dien. Laat deze werken over aan Loodgieter Johan Van Der Heyden voor een duurzame oplossing. Loodgieter Johan Van Der Heyden helpt u graag met uw ontstoppingen, herstellingen of rioleringswerken in de streek rond Lint en Antwerpen. Neem gerust contact op. 

Heeft u een vraag?

Contact