Van loodgieterij tot sanitaire interventies 

Sanitaire installaties in nieuwbouw en bij renovatie
Profiteer meteen van het ├ęcht vakmanschap

Is de ruwbouw van uw woning afgewerkt? Dan wordt het hoog tijd voor de afwerking en uiteraard maakt de inrichting van uw bad, douche, keuken of toilet hier een belangrijk deel van uit. Loodgieter Johan Van Der Heyden is actief voor het plaatsen van sanitaire installaties in heel Lint en in de provincie Antwerpen.

Van kleine kraan tot het plaatsen van riolering

Niet enkel het vervangen van een kraan, een douchekop of een nieuw toilet maar ook de plaatsing van nieuwe riolering bij uw renovatiewerken kan door Loodgieter Johan Van Der Heyden uitgevoerd worden. U kunt rekenen op een perfecte uitvoering en dit wordt u verzekerd door de 35 jaar ervaring die Johan reeds op de teller staan heeft.

Dienst na verkoop

Bij Loodgieter Johan Van Der Heyden stopt de service niet na de installatie. U kunt steeds contact opnemen bij problemen, lekken of defecten. Zowel grote als kleine klanten worden op deskundige wijze geholpen. Hebt u een dringende herstelling? Dan wordt er gekeken wat het probleem zou kunnen zijn en daarna wordt zo snel mogelijk een afspraak ingepland. Vindt u het ook tijd om uw sanitaire installaties te Lint in een nieuw jasje te steken? Bel dan naar Johan om langs te komen. Samen met u worden alle opties overlopen zodat u een waaier aan keuzes hebt.

Heeft u een vraag?

Contact